Потребител: Парола:
 Вход
English Руски Deutsch
butterflies
butterflies

Шоколадова терапия

.

Шоколадова терапияУникалната формула на TEGODER - Choco Line, включва съставки, които не само повишават настроението, намаляват нивото на стреса и успокояват, но в същото време успешно се борят с изгарянето на мазнините, имат силно дрениращо и антицелулитно  действие.

 

ШОКОЛАДОВА МАСКА

 
Шоколадова маска със 100% съдържание на висококачествено какао, обогатена с масло от хелиантус. Приложима върху лице и тяло.

 

Действие: активира циркулацията,  ускорява редуцирането на излишните мазнини и целулитните натрупвания. Има омекотяващо и стягащо действие.

 

 

CHOCO ACTIVE

 Стягащ шоколадов крем за лице и тяло


Активни съставки:
 Мед - съдържа основните амино-киселини и ензими, необходими на клетките. Богат е на витамини и минерали. Активните съставки на меда са универсални за всякакъв тип кожа. Благодарение на богатото си съдържание на въглехидрати има силно омекотяващо действие. Медът спомага за задържане влагата в кожата и я  предпазва от изсушаване. 
 Centella Asiatica – въздейства върху формирането на колаген и фибробласти като стяга и повишава тонуса на кожата. Подобрява еластичността и стегнатостта на кожата поради съдържанието на съставки, предизвикващи ускорена регенерация на клетките.
 Канела - енергизира и тонизира кожата. Поддържа мастния баланс на кожата. Има и слънцезащитно действие.

 

 

CELLUCHOC

 Анти-целулитен крем


Активни съставки:
 L-карнитин - Активира изгарянето на мазнините в клетката като възпроизвежда енергия, която абсорбира мазнините в тялото, без загубата на мускулна тъкан.
 Червен чай - богат на  био-флавоноиди и полифеноли. Бори се със свободните радикали, стимулира произвеждането на естествени антиоксиданти в тялото. Има з пречистващо организма действие. В случай на задържане на течности, има силно дрениращо действие.
 Канела -
енергизира и тонизира кожата. Поддържа мастния баланс на кожата. Има и слънцезащитно действие.
 Смилакс - растение от мексикански произход със термогенично действие (изгоря излишните мазнини в тъканите). Действа и като диуретик в случай на задържане на течности, което е често срещан проблем при наличието на целулит.
 

 

CHOCO SERUM

 
Шоколадов серум, подсилващ действието на Cellu Choc и Choco Active със 100% съдържание на висококачествено какао.

Теоброминът е основната съставка на какаото с тониращо и стимулиращо действие. Хидратира и регенирира сухи и дехидратирани кожи и такива, страдащи от липса на витамини.
Има омекотяващо, антиоксидантно и подхранващо действие.

 

 

ШОКО ПИЛИНГ

 
Шоколадов пилинг за елиминиране на мъртвите клетки от кожата.
Освен изброените свойства на какаото, този пилинг съдържа фини частици от стрит бадем.

Продължителност на терапията - 60 мин.-50лв.